Projecten

Woning Huijbergen

Bij dit project is een complete verbouwing verricht. Er is een nieuwe indeling gemaakt, kleur- en materiaaladvies toegepast, een elektra- en lichtplan opgesteld en een globaal 3D advies gemaakt. 
Daarnaast de gehele verbouwing in de hand genomen.

De woning zag er bij overdracht uit als 1965 (letterlijk!), geen centrale verwarming, de badkamer en keuken nog in originele staat, veel kleine ruimtes waarbij het een jaar later een compleet ander huis is geworden met een woonkamer keuken als balzaal. 

Woning Bergen op Zoom

Bij dit project was bij aankoop de begane grond in redelijke staat, de bovenverdieping daar in tegen was volledig gestript en daarna is het project bij de vorige eigenaar stil komen te liggen. 

Een mooi begin om alles anders te doen en naar wens in te delen. Voor dit project is een indelings, kleur- en materiaaladvies gemaakt en daarnaast een elektra- en lichtplan. 

Toen het project ver ten einde was bleek een nieuwe buitengevel niet verkeerd te zijn. Die is destijds ook meteen aangepakt waardoor de woning aan de achterzijde een compleet andere uitstraling heeft gekregen.