Wie is nu het gezicht achter Instyle & ME? 

Dat ben ik, Manon van Overveld afkomstig uit Huijbergen (Noord-Brabant) vlak bij de Belgische grens. Af en toe komt daar ook een belgische tongval vandaan. Aangezien mijn studieloopbaan als kind is gestart in Essen (BE). Hierna ben ik mijn weg gaan vervolgen in Nederland waarbij ik uiteindelijk heb gekozen voor een MBO 4 opleiding als interieuradviseur aan het Koning Willem 1 College te Den Bosch. Daarna heb ik een jaar gewerkt en cursussen gevolgd in Amsterdam voor zowel fotostyling als modetekenen om uiteindelijk een HBO studie Small Business & Retail Management te gaan volgen en afronden. Als afsluiter heb ik hierna ter zelfontwikkeling de opleiding NLP Practioner gevolgd. Dit totaalplaatje heeft geleid tot Instyle & ME, hier komt mijn opgedande kennis doormiddel van de opleidingen en later door woningen van boven tot onder verbouwd te hebben als werkzaamheden in de vastgoed- en bouwsector samen.

Na mijn studies ben ik aan de slag gegaan als assistent hypotheekadviseur, hierna ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als vastgoedbeheerder om sinds janauri 2022 aan de slag te zijn als kopersbegeleider bij Aannemersbedrijf van Agtmaal. In deze verschillende functies heb ik tot op heden veel ervaring op gedaan over de bouw, financieringsmogelijkheden, aankoop-/verkoop en verhuur. Momenteel ben ik naast het runnen van "Instyle & ME, zoals te lezen ook werkzaam als kopersbegeleider." Hierbij begeleid ik kopers bij de aankoop van hun nieuwe woning, bespreek hierbij alle ruwbouw en afbouwopties en verwerk tot de uiteindelijke droomwoning van de koper. Buiten de werkervaring die ik heb op gedaan bij verschillende werkgevers heb ik vanaf 2018, twee woningen van boven tot onder volledig verbouwd, meer hierover is terug te zien op mijn Instagram pagina @manondebouwer maar ook hier op de website & Instagram pagina van Instyle & Me. De welbekende bloed, zweet en tranen zijn meerdere keren voorbij gekomen, vooral bij woning 1 maar wat heb ik hier ontzettend veel van geleerd! Bij de tweede woning ging het dus met een hoop minder stress en rust, op naar woning 3? Grapje! Hier wacht ik nog maar even mee. Gelukkig kan ik al die tijd en energie van niet verbouwen nu dan mooi steken in Instyle & ME en alle prachtige projecten, van indelingsadviezen, interieuradviezen, begeleiding van zowel nieuwbouw als bestaande bouw en nog zoveel meer.

Buiten alle studies en werk en verbouw gedoe valt er natuurlijk nog wel wat meer over mij te vertellen. Zoals al benoemd ben ik afkomstig uit Huijbergen, in tussentijd heb ik circa 12 jaar in Bergen op Zoom gewoond om sinds september 2021 weer terug in Huijbergen te wonen in mijn zoals ik het zelf zeg balzaal. Yes dat is het echt, met alleen al een open benedenverdieping van 70 m2 kunnen we dat wel stellen. Mijn dansmoves zijn niet echt goed maar toch is het heerlijk dat er alle ruimte voor is om lekker gek te doen. Wellicht lees je het door de regels door al maar ik ben alleen woonachtig, 31 jaar met een sterrenbeeld als Boogschutter en daarnaast een vleugje Dyslexie, dus een spelfoutje her en der kun je bij mij wel is tegenkomen.


Daarnaast ben ik dol op reizen en geef ik mijzelf eigenlijk ieder jaar voor mijn verjaardag een reisje cadeau, echt een aanrader! In de afgelopen jaren heb ik veel bestemmingen bezocht en er staan er gelukkig nog veel op mijn verlanglijstje. Voor mijn minor heb ik 4 maanden in Zagreb gewoond en veel van het land en de naast gelegen landen gezien, zeker een aanrader. Kroatische woordjes hoef je me alleen niet te vragen, leuke plekken daar in tegen weer wel. Een top 3 of 5 van bestemmingen kan ik zo niet maken maar tot nu toe wint mijn reis naar Bali het nog steeds, wie weet overtreft in de toekomst een andere reis deze bestemming, leuke tips zijn altijd welkom! 

Buiten reizen houd ik van lekker eten en kun je mij blij maken met name voor sushi en toetjes, want iedereen weet dat er een aparte maag voor toetjes bestaat.  

P.S. en zoveel hierboven over mijn staat geschreven, zoveel kan ik dus ook kletsen. Zoals vaak wordt gezegd dat ratelt maar door. "Één geluk: over het algemeen komt er ook wel wat zinnigs uit."

Vind jij het leuk om mij mee te laten kijken naar jou/jullie woning of bedrijfsruimte waarbij je ook nog het gevoel hebt dat het een leuk proces mag zijn, neem dan contact op zowel de koffie als een wijntje staan klaar.
Wie weet tot snel!

Liefs Manon 

Manon van Overveld - Interieuradviseur