Indelingsadvies


Loop je vast met de indeling van je woning of bedrijfsruimte maar ben je er qua kleuren en materialen grotendeels wel aan uit? 
Dan is het indelingsadvies ideaal voor jou. Hierbij maken we eerst kennis met elkaar en kijken we wat de wensen zijn. Aan de hand van deze informatie ga ik aan de slag waarbij ik verschillende indelingen uitwerk. Afhankelijk van de wensen kan dit alleen de ruwbouw indeling zijn, maar eventueel ook met de "grotere" meubels en/of meubelstukken die terug dienen te komen uit het bestaande interieur. 
Hierna volgt een tussentijdse presentatie waarbij ik de verschillende indelingen bespreek. Het kan natuurlijk ook zijn dat er een combinatie onstaat van 2 ontwerpschetsen tot één definitief ontwerp. Aan de hand van deze tussentijdse presentatie zal een definitieve schets ontstaan. 

Met het pakket indelingsadvies bepaal je zelf de kleuren en materialen waarbij dit verder nog steeds helemaal jou ontwerp is met een klein beetje hulp van buitenaf om tot de perfecte indeling te komen. Je kan het tenslotte maar één keer goed doen. 


Wil je toch dat ik mee kijk met de kleuren- en materialen, geef het dan aan dan kijken we daar samen naar wat de mogelijkheden zijn.


Liever een gesprek digitaal? Dat kunnen we vast ook wel regelen met elkaar, bel mij even of stuur een berichtje.


Goed om te weten: 

✤ Gesprek op locatie of online;

✤ Beantwoorden van een vragenlijst;

✤ 2 tot 3 ontwerpschetsen van verschillende
    indelingsvarianten;

✤ Tussentijdse digitale presentatie;

✤ Uitwerking van 1 ontwerpschets tot een 2D plattegrond (zwart-wit).

✤ Indelingsadvies voor één ruimte van maximaal 50 m2;

✤ De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

€ 649,- voor een indelingsadvies

Voorbeelden indelingsvarianten;