Ontdek de Magie van Interieur met
Instyle & Me Cadeaubonnen


Laat je inspireren en transformeer je leefruimtes met onze exclusieve interieurservices. Bij Instyle & Me geloven we dat de omgeving waarin je leeft een weerspiegeling zou moeten zijn van wie je bent. Daarom bieden we nu cadeaubonnen aan waarmee je toegang krijgt tot onze expertise op het gebied van indelingsadvies en interieuradvies.

Wat Kun je Verwachten?
Indelingsadvies: Onze ervaren ontwerpers helpen je bij het optimaliseren van de indeling van je ruimte, zodat deze zowel functioneel als stijlvol is. Of het nu gaat om je woonkamer, slaapkamer of kantoor, we zorgen voor een harmonieuze inrichting die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.
Sparringsmomenten: We bieden persoonlijke sparringsmomenten waarin we luisteren naar je wensen en ideeën. Samen bespreken we je interieurdoelen en creëren we een plan om deze te bereiken.

Interieuradvies op Maat: Of je nu op zoek bent naar indelingsadvies, gecombineerd met kleurenschema's, en/of verlichting, raamdecoratie, etc. ons team staat klaar om je te begeleiden bij
het maken van de juiste keuzes om je huis tot leven te brengen.

Een Perfect Cadeau

Onze cadeaubonnen zijn het ideale geschenk voor iedereen die hun huis wil omtoveren tot een plek vol comfort en stijl. Of het nu gaat om een housewarming, jubileum, verjaardag of gewoon omdat je om iemand geeft, een cadeaubon van Instyle and Me opent de deur naar een wereld van interieurmagie.

Hoe Werkt Het?


Bestel door middel van een bericht via het contactformulier, whatsapp, instagram of e-mail. 

  1. Kies een Bedrag: Geef het gewenste bedrag door voor de cadeaubon.

  2. Bestellen: Geef de verzend gegevens door voor je bestelling en eventueel een persoonlijke boodschap.

  3. Betalen: Je ontvangt een betaalverzoek of factuur. Zodra deze is betaald volgt stap 4. 

  4. Ontvang: Ontvang de cadeaubon digitaal of per post.

  5. Plan een Sparringsmoment: De ontvanger kan contact met ons opnemen en een sparringsmoment of interieuradviesafspraak inplannen.

Laat Je Dromen Uitkomen

Bij Instyle and Me zijn we gepassioneerd over het creëren van prachtige interieurs die echt bij jou passen. Geef het geschenk van inspiratie, verandering en schoonheid met onze interieurservices cadeaubonnen.


Instyle and Me - Het maken en het creëren van de ideale indeling van jouw woning.